fbpx
De Club Room bij de Zalm

Iets te vieren?

FAD buiten

Feesten en partijen

Op de eerste verdieping, verscholen achter de goud-vergulde letters op de monumentale gevel, is ruimte voor grotere gezelschappen: The Club Room. De zaal biedt ruimte voor wel 150 gasten en is ideaal voor het vieren van een verjaardag, jubileum, afstuderen of familiefeest en kan rekenen op dezelfde klasse en service die gasten gewend zijn bij De Zalm. Voor ieder gezelschap wordt gekeken naar een invulling ‘op maat’, afgestemd op wensen, voorkeuren en budget.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van het restaurant te reserveren voor uw gezelschap.

Bruiloft bij De Zalm!

Die allermooiste dag in jullie leven moet tot in de perfectie kloppen! Ons motto is ‘Vier de Liefde’. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Met onze trouwlocatie, restaurant, exclusieve Club Room en samenwerkingen hebben we alles in huis voor de perfecte huwelijksdag.

Zakelijk?

Vergaderen, presentaties, bijeenkomsten: De Zalm ontvangt regelmatig zakelijke gezelschappen en biedt alles dat nodig is om de sessie soepel te laten verlopen. De Zalm is ingericht op zakelijk bezoek en heeft onder meer The Club Room (met eigen opgang, bar én een fenomenaal uitzicht) tot haar beschikking.

Door de centrale ligging is zowel het NS-station als Q-Park op een steenworp afstand. De ligging in hartje Gouda nodigt uit voor aanvullende activiteiten als een actieve wandeling, museumbezoek (zoals Cheese Exeperience) of workshops (zoals stroopwafels maken).

Vergaderen, presenteren gevolgd door een lunch of borrel: alles is mogelijk en op maat samen te stellen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsbijeenkomst tot in de puntjes is geregeld.  Onze klanten komen bij ons om de plannen voor het nieuwe kwartaal te presenteren, de resultaten van het afgelopen jaar, een kick-off meeting van een sprankelend nieuw project of een periodiek afdelingsoverleg.

Vanaf 10 personen
De ruimte is geschikt voor kleine groepen vanaf 10 personen tot een groter gezelschap van 130 personen. Wist u dat buiten de deur vergaderen vaak veel productiever is dan op het eigen kantoor? Een warm welkom, goede faciliteiten en het geweldige uitzicht op het oude stadhuis midden in Gouda spelen een grote rol in de bijzondere ervaring van uw vergadering op onze locatie.

Compleet verzorgde dag
Onze besloten vergaderlocatie beschikt over een eigen ingang, goedgevulde bar en toiletten. Daarnaast is alles aanwezig om uw vergadering tot een goed einde te brengen: van de Goudse stroopwafel bij de koffie tot een beamer, supersnel draadloos internet, een flipover en een trainerskit inclusief post-its, stiften, papier en pennen. Ideaal voor een productieve brainstorm.

Met ontbijt, lunch, borrel of diner
Het grote voordeel van buiten de deur vergaderen is naast een productieve meeting combineren met het lekkere eten voor, tijdens of na de vergadering. Bij ons kunt u uw vergaderarrangement uitbreiden met een uitgebreid ontbijt om de vergadering energiek te beginnen, een lunch om de energie terug te winnen, een borrel en/of diner achteraf om informeel na te praten.

Zakelijk bij De Zalm
De Club Room met uitzicht op gemeentehuis

The Club Room: het mooiste uitzicht van Gouda

Vergaderen, dineren, een feest geven of een huwelijk vieren: The Club Room op de eerste verdieping biedt naast een fenomenaal uitzicht alle aspecten om de bijeenkomst te laten slagen.

The Club Room heeft een stijlvol, tijdloos interieur. Via een aparte entree worden de gasten verwelkomd in een grote garderobe. Uiteraard beschikt The Club Room over een sfeervolle bar, toiletgroepen en moderne audiovisuele apparatuur. Voor grote gezelschappen, maar ook kleinere groepen wordt een maatwerk indeling gecreëerd die functioneel én sfeervol is. Parkeren kan op steenworp afstand in het naastgelegen Q-Park Nieuwe Markt.

Naast The Club Room beschikt Gouda Gastvrij over zes andere locaties die ‘beleving’ even hoog in het vaandel hebben staan: LF Gouda, Het Museumcafé, Relais & Châteaux Weeshuis Gouda, Keck in Gouda, Koeien & Kaas Gouda en Eetcafé Vidocq. Lees hier meer over deze locaties.

De Agnietenkapel

De prachtig gerestaureerde Agnietenkapel is een voormalig vrouwenklooster dat nog het meeste weg heeft van een lieflijk, klein kerkje. Dankzij de authentieke details, is dit een meer dan bijzondere locatie voor huwelijken, (zakelijke) bijeenkomsten of
evenementen.

Agnietenkapel ZALM Goudsefotografie 12 1

Informatieformulier

Datum aanvraag(Vereist)
Begin tijd(Vereist)
:
Particulier of zakelijk?(Vereist)
Interesse in(Vereist)
Waar gaat uw interesse naar uit?
Naam(Vereist)
0182 686 976