fbpx
evenement

Tour d’Amour

TRAKTEER IEMAND DIE JE LIEF HEBT OP ONZE CULINAIRE TOUR D’AMOUR!

Deze Valentijnsdag nodigt Gouda Gastvrij je uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring: de Culinaire Tour d’Amour!

Wanneer? Woensdag 14 februari en donderdag 15 februari

Tijd: 18.30 – 22.00 uur

Voor wie? Iedereen met een hart vol liefde! Of het nu gaat om moeders & dochters, hartsvriendinnen, buren, jouw grote liefde, toekomstige bruidsparen, beste vrienden, geliefde oma’s of je favoriete collega’s – deze Tour is voor jullie!

Wat kun je verwachten? Begin je avond iconisch, in stijl én “Goudser dan Gouds” in Bar Brasserie De Zalm aan de Markt van Gouda met bubbels en een Gouds kaaskroketje.

Vervolgens wandelen jullie naar het Weeshuis. Bewonder de Jeruzalemkapel en geniet van een liefdevolle cocktail & petit fours in COCO, de coffee & cocktailbar. In de Refter, de sfeervolle trouwzaal van het Weeshuis, hebben we nog een verrassing, passend bij jullie gezellige avond samen.

In het Museumcafé wacht een smakelijke cheesy kaasfondue avond (onbeperkt met veel toppings). Houd je niet van kaas, geen probleem, we hebben een saté fondue voor je! (LOVE NOTE: Vergeet niet jullie (hang)slotje mee te nemen om jullie bijzondere band te vereeuwigen op de Liefdesmuur in het Museumcafé!)

Sluit de avond feestelijk af in De Lichtfabriek, waar het zoetste dessert de culinaire wandeling compleet maakt.

Beperkte plaatsen beschikbaar. Reserveer snel om deze unieke ervaring van verbinding en culinaire gezelligheid niet te missen.

0182 686 976